фитнес съвети за планинско колоездене

„Основната причина, поради която караме, е да се забавляваме и почти винаги сме по-щастливи, когато гравитацията е от нашата страна на маршрута, тече достатъчно добре, за да ни предпази от пъхтене и пухкане.“ И така, какво е голямото в цялото това обучение? Не е ли вярно, че сме планински колоездачи? Ами ако ви кажа, че с малко практика можете да накарате и най-трудните маршрути да текат и да имате достатъчно енергия, за да направите възходите също толкова приятни, колкото и спусканията? Това би ли те примамило? Какво ще кажете за смелостта да разкъсате този последен наклон, само за да се сринате обратно?

„Всички знаем, че времето на мотора е важно, но тъй като всички работим толкова усилено и имаме толкова малко време за игра, нашата форма е една крачка напред и две крачки назад.“ Тази тренировъчна програма има за цел да ви помогне да си възвърнете контрола върху потенциала си. Той има за цел да ви помогне да станете по-добри с течение на времето, без да имате нужда от членство във фитнес залата, скъпо оборудване или загубено време. Всъщност, вместо да го мислите като план за обучение, помислете за неговите насоки.”

За да влезете във форма, не е достатъчно да изядете органичен банан 34 минути преди тренировката и след това да изпиете протеинова напитка три вдишвания след последното си повторение и е доста лесно за типичния човек. Следването на тези 5 предложения трябва да ви помогне да започнете:

Консумирайте правилните храни

Намалете приема на захар, избягвайте силно преработени храни и се откажете от кафето и може да успеете да чуете какво иска тялото ви.

Избягвайте да попаднете в капана на воините през уикенда.

Последователността е от решаващо значение, когато става въпрос за подобряване. Четири висококачествени сесии седмично ще дадат много по-добри резултати от една тежка работа, която изисква седмица за възстановяване.

Почивайте колкото е възможно повече.

Имате нужда от време на стрес (физическо усилие) и възстановяване, за да се подобрите. Спете добре и вземането на поне един пълен почивен ден седмично са също толкова важни.

Обвържете се

Може и да го направите правилно, ако ще го направите. Открийте какво ви движи, направете план, поставете цели и след това тръгнете към него. Помнете къде искате да отидете и защо искате да бъдете, когато нещата станат трудни.

Прогресия

Ако продължавате да правите едно и също „сиво каране“ седмица след седмица, в крайна сметка ще ударите стената. Ще продължите да се подобрявате, ако увеличите интензивността и обема на вашите тренировки.